top of page

Smart Tools

voor

Smart Teams

Al uw overzichten en registers veilig in één online omgeving

Met een scala aan nuttige functies en mogelijkheden

Altijd en overal

DIENSTEN

DIENSTEN

SmartTeam Tools

SmartTeam Tools bevatten alles wat uw teamleden nodig hebben om de gehele levenscyclus van uw project(en) uit te voeren en te beheren. Master data, project onderwerpen, werkprocessen en communicatie functionaliteit vormen onderdeel van de hoofd applicatie voor gebruik op desktop-, laptop- en mobiele apparaten. Additionele modules voor complexere werkprocessen zijn ook beschikbaar.

Implementatie

De SmartTeam Toolkit wordt geïnstalleerd op een beveiligde (cloud-based) omgeving en direct beschikbaar gesteld aan u en uw teamleden. Klant / project specifieke functionaliteit wordt snel ontwikkeld, dankzij het modulaire software ontwikkel platform waar onze Toolkit op gebouwd is.

Training & Coaching

SmartTeam Tools behoeven geen klassikale training en zijn makkelijk

te leren voor de meeste gebruikers die bekend zijn met spreadsheets. Administrators en key users ontvangen "on the job" training tijdens een (korte) implementatie periode. Coaching diensten zijn ook beschikbaar om uw team(s) en organisatie in staat te stellen de beste resultaten te bereiken.

OVER

OVER ONS

SmartTeam levert SMART informatieoplossingen voor SMART teams en organisaties.

Onze software stelt gebruikers in staat om data te organiseren, vast te leggen, te analyseren en te delen om daardoor zowel effectief als efficiënt te kunnen werken.

 

Data consistentie, -integriteit, -beschikbaarheid, -betrouwbaarheid, -schaalbaarheid en beveiliging vormen de kern van onze bedrijfswaarden.

 

Het voortdurend verbeteren van uw prestaties is ons doel.

Patrick Zwinkels

den Haag, Nederland

Patrick werkt sinds 1992 vol passie en plezier aan leuke, uitdagende projecten in diverse landen en marktsegmenten. Hij is van planner tot project manager werkzaam geweest bij diverse opdrachtgevers.

Harm Horstman

Maasdijk, Nederland

Harm is ruim 20 jaar bij diverse opdrachtgevers wereldwijd werkzaam geweest ten behoeve van het creëren van maatwerk oplossingen voor (project)informatie vraagstukken.

SmartTeam

de Lier, Nederland

Met SmartTeam hebben Patrick en Harm al hun praktijkervaring kunnen bundelen ten behoeve van de ontwikkeling van de SmartTeam Toolkit. Hierdoor zijn zij samen in staat om een grotere bijdrage te kunnen leveren aan het verder professionaliseren van teams en het verbeteren van hun prestaties!

Please reload

2016

Jaar Opgericht

47

Jaar Ervaring

30+

Projecten

Ideeën
EXPERTISE GEBIED

EXPERTISE GEBIED

GETUIGSCHRIFTEN

Een indruk van onze ervaring en expertise gebied:

GETUIGSCHRIFTEN

"Zag er top uit jullie systeem. Denk zeker dat organisaties dit willen."

"Flexibele en makkelijk te gebruiken team cloudsoftware is waar in de markt op dit moment vraag naar is!"

CONTACT

CONTACT

Vragen / Demo Aanvragen

Stel je vraag of plan een demonstratie in met een van onze product consultants met behulp van het onderstaande formulier:

Bericht ontvangen!

Kantoor

De Kantoortuin

Oude Liermolenweg 5

2678MN, de Lier

Nederland

info@smartteam.nl

06 5478 0971

bottom of page